ahleiran

ahleiran

ahleiran

ahleiran

وقتی آب یخ وارد بدن می شود چه اتفاقی می افتد

ice- water

ممکن است شما هم شنیده باشید که آب گرم، باعث باز کردن منفذهای پوست می شود ولی آب یخ نتیجه برعکسی داشته باشد دقیقا همین اثرات در داخل بدن بر روی سیستم گوارشی انجام می گیرد اکنون در این بخش می خواهیم ببینیم زمانیکه آب یخ وارد بدن می شود  چه تاثیراتی بر روی سیستم گوارشی می گذارد

  • وقتی که نوشیدنی بسیار خنک و یخ می نوشیم، رگ های خونی چروک شده و جمع می شوند و هضم مواد غذایی دچار محدودیت شده و از جذب آب ممانعت می شود.
  • بدن ما به جای اینکه بر روی هضم مواد غذایی و جذب مواد مغذی برای تولید انرژی کار کند، انرژی خودش رو صرف تنظیم دمای بدن و همدما کردن نوشیدنی یخ با دمای بدن می کند. این مسأله باعث می شود که بدن ما،‌ آب از دست بدهد.
  • نوشیدن آب یخ بعد از وعده غذا، منجر به تولید مقدار اضافی مخاط در بدن می شود. این امر موجب کاهش عملکرد سیستم ایمنی شده و بدن رو بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی و بیماری قرار می دهد.
  • اگر در حین خوردن غذا و یا بلافاصله بعد از خوردن غذا از نوشیدنی های خنک استفاده کنیم، دمای پایین آب، چربی های موجود در غذا رو به صورت جامد تبدیل کرده و در نتیجه، هضم اون برای بدن سخت تر می کند.

بعضی از افراد معتقدند که نوشیدن آب یخ، انرژی بیشتری می سوزاند و در نتیجه می تواند به کاهش وزن کمک کند. اما باید توجه داشته باشیم که این اثر آب یخ اونقدر نیست که بتوان اون رو یک مزیت کامل شمرد و چشم رو بر روی مضرات اون بست. در واقع اهمیت سالم ماندن دستگاه گوارش خیلی بیشتر از اهمیت مقدار انرژی است که با نوشیدن آب یخ می سوزانیم. در ضمن برای سوزاندن انرژی، راه های خیلی بهتر و سالم تری هم وجود دارند.

فواید نوشیدن آب گرم

در اینجا چند نمونه از فواید نوشیدن آبی که همدما با دمای اتاق است و یا آبی که گرمتر از دمای اتاق هست رو با هم مرور می کنیم:

  • آبرسانی سریعتر و بیشتر به بدن
  • تحریک آنزیم های طبیعی هضم و در نتیجه بهبود هضم مواد غذایی
  • شکستن آسان تر مواد غذایی
  • حرکات روده با کارایی بیشتری صورت می گیرد (آب گرم همراه با لیمو در صبح، اثر فوق العاده ای بر این مورد دارد).
  • آب گرم، خون رو تصفیه کرده و فرایند سمزدایی طبیعی بدن رو از طریق پوست، کلیه ها و سیستم لنفاوی، افزایش می دهد.
  • بعضی از افراد گزارش نموده اند که با نوشیدن آب همدما با دمای اتاق و یا آب گرم، هوس خوردن شیرینی جات در اونها کمتر می شود.

بنابراین، دفعه دیگر که خواستید آب بنوشید و یا حتی در رستوران، غذا بخورید، درخواست آب بدون یخ،‌ کنید.

منبع : yeka.ir


منبع : ahleiran.ir


دلایلی که نشان میدهد چرا چربی های شکم از بین نمی رود

obese_promotes

اگر تاکنون هر کار که از عهده تات بر آمده،‌ انواع و اقسام رژیمها را امکتحان کرده اید حتی ورزشهای مشکل هم کارساز نبوده است و همان چربی ها وجود دارد  مطمئنا  این موارد را  رعایت نکرده اید

کمبود منیزیم

بدن ما به منیزیم برای فعالیت قلب، اعصاب و ماهیچه ها نیاز دارد. این عنصر در فعالسازی بیش از ۳۰۰ آنزیم که فرایندهای بدن رو کنترل می کنند، دخالت دارد. منیزیم در کاهش وزن و فرم بدن هم نقش دارد. دریافت کافی منیزیم به کنترل مقدار قند و انسولین در خون کمک می کند. قند و انسولین، از مواردی هستند که با چاقی در ارتباطند. پس اگر مقدار اونها به درستی کنترل شود، کمک بزرگی به جلوگیری از افزایش وزن می کند. منابع غذایی منیزیم عبارتند از: سبزیجات برگ سبزدار، حبوبات و مغزها. توجه داشته باشید که حتماً قبل از استفاده از مکمل منیزیم با پزشک مشورت کنید.

مصرف نوشیدنی های کربناته

این نوع نوشیدنی ها مملو از انرژی هستند و بدون شکر بر روی سایز دور کمر تأثیر می گذارند. کافیست که روزانه دو لیوان نوشابه بخورید تا سرعت افزایش چربی ناحیه شکم، ۵ برابر شود. وجود مقدار زیادی شکر در این نوشابه ها باعث می شود که هوس خوردن غذای بیشتر در فرد افزایش پیدا کند. این در حالیست که ممکن است که اصلاً فرد گرسنه نباشد و نیازی به خوردن غذای اضافه تر نداشته باشد.

کم خوابی

اگر احساس کمبود خواب می کنید و اگر یک خستگی همیشگی همراه شماست، باید نگران افزایش چربی ناحیه شکم نیز باشید زیرا تحقیقات نشان می دهند که کسانی که خواب شبانه اونها پنج ساعت است، تا ۳۲٪ بیشتر از افرادی که مدت زمانی طولانی تری رو به خواب شبانه اختصاص می دهند، دچار چاقی و اضافه وزن می شوند. کمبود خواب باعث می شود که تعادل هورمون های سیری و گرسنگی بر هم بخورد و ترشح هورمون گرسنگی بیشتر شده و در نتیجه تمایل به پرخوری و مخصوصاً خوردن غذاهای چرب رو افزایش می دهد. ۷ تا ۹ ساعت خواب شبانه داشته باشید. وسایل الکترونیکی رو در اتاق خواب خود قرار ندیهید و دمای اتاق خواب رو هم کمی پایین تر از سایر نقاط خانه نگه دارید. بهترین دما برای اتاق خواب، ۱۸ درجه سانتیگراد است. در ساعات نزدیک خواب، از نوشیدنی های کافئینه استفاده نکنید.

خوردن چربی های نادرست

مطالعات نشان می دهند که مصرف مقدار زیادی چربی اشباع (یعنی چربی که در گوشت قرمز و لبنیات وجود دارد)، تجمع و ذخیره چربی رو در بدن افزایش می دهد. اما چربی های غیر اشباع که حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند، مثل چربی موجود در مغزها، تخم آفتابگردان، ماهی سالمون، روغن زیتون و آووکادو، در ناحیه شکم تجمع پیدا نمی کنند و در کل بدن تقسیم می شوند. توجه داشته باشید که هر نوع چربی، چه سالم و چه ناسالم، چه اشباع و چه غیر اشباع، وزن رو افزایش می دهد اما چربی های اشباع و ترانس در ناحیه شکم، تجمع پیدا می کنند و چاقی شکمی ایجاد می کنند که خطرناک ترین نوع چاقی محسوب می شود. ما باید از چربی ها استفاده کنیم و وجود اونها برای بدن ضروری است اما چه بهتر که انتخاب صحیح تری داشته باشیم و چربی های سالم رو جایگزین چربی های ناسالم کنیم و تعادل رو هم در میزان مصرف خودمون رعایت کنیم.

منبع : yeka.ir


منبع : ahleiran.ir


راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله سیب سبز: خیلی از خانم‌ها دوست دارند شیرینی عید خانه را خودشان تهیه کنند، اما مشکل اینجاست که ممکن است شما هم مثل خیلی‌های دیگر با این کار آشنا نباشید.علاوه بر این ممکن است وسایل تهیه شیرینی در خانه موجود نباشد و در این روزهای پایانی سال، شیرینی درست کردن کار وقت‌گیری باشد. به خاطر همین و برای اینکه حس کدبانوگری خود را ارضا کنیم، دنبال چند شیرینی ساده خانگی رفتیم که بدون دردسر، فر و خیلی از وسایل شیرینی پزی، به راحتی بتوانیم در خانه درست کنیم و از هنری آشپزی خود لذت ببریم. پس همراه ما باشید تا از شما یک خانم همه‌فن‌حریف بسازیم.

چیزکیک فوری

راهنمای پخت  چند شیرینی خانگی و  بدو ن فر

مواد لازم:
  • بیسکویت ساده: 200 گرم
  • کره: 100 گرم
  • پنیر خامه‌ای: 200 گرم
  • خامه: 200 گرم
  • وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • ژله آناناس: یک بسته
  • ژله توت فرنگی: یک بسته
  • شکر: نصف لیوان (اگر دوست دارید شیرین باشد)
  • یخ: چهار حبه

طرز تهیه:

1. بیسکویت را با دست خرد و با کره آب شده خوب مخلوط کنید تا شکل خمیری به خودش بگیرد، بعد کف یک ظرف سلفون بکشید و بیسکویت را در قالب ریخته و با ته لیوان صاف کنید و داخل فریزر بگذارید.

2. حالا پنیر خامه‌ای، وانیل و شکر را خوب هم بزنید و خامه را به آن اضافه کنید. در یک ظرف دیگر ژله آناناس را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ژله کاملا حل شود، چهار حبه یخ را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا سرد شود، بعد ژله را به پنیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.

3. پنیر را به بیسکویت اضافه کرده و روی آن را کاملا صاف کنید و داخل یخچال بگذارید تا خوب ببندد. ژله توت فرنگی را با یک لیوان آب جوش و چند تکه یخ مخلوط می‌کنید و وقتی چیزکیک کاملا سفت شد، ژله را به آرامی روی آن بریزید و دوباره داخل یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. پس از آماده شدن، لبه‌های سلفون را بکشید و به آرامی چیزکیک را از ظرف جدا کنید. به همین راحتی.

فوت کوزه‌گری:

 برای اضافه کردن ژله به پنیر حتما صبر کنید تا ژله خنک شود، در غیر این صورت پنیر حالت یکدستی خود را از دست می‌دهد.


 باقلوای عربی
راهنمای پخت  چند شیرینی خانگی و  بدو ن فر

مواد لازم:
  • رشته عربی: یک بسته
  • کره: 50 گرم
  • شیرعسلی: نصف قوطی
  • خلال پسته و خلال بادام: به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. رشته عربی را باید از کوچه مروی یا فروشگاه‌هایی که مواد شیرینی‌پزی دارند، تهیه کنید، برای یک بسته رشته، 50 گرم کره و نصف شیرعسلی لازم است. ابتدا رشته را خرد کنید و داخل قابلمه با حرارت کم تفت می‌دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند و از حالت خامی خارج شود، بعد آن را داخل یک ظرف پیرکس می‌ریزید.

2. حالا در یک ظرف دیگر کره را آب کرده و با شیرعسلی مخلوط می‌کنید و آن را داخل ظرف رشته‌ها ریخته و خوب هم می‌زنید تا کاملا یکدست شود، بعد مواد را صاف کرده و روی آن را با خلال پسته و خلال بادام تزئین کنید. ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید. رشته عربی آماده است. می‌توانید آن را به تکه‌های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید. نوش جان.

فوت کوزه‌گری:

 رشته عربی را زیاد تفت ندهید، چون خیلی زود می‌سوزد.


باسلوق
راهنمای پخت  چند شیرینی خانگی و  بدو ن فر

مواد لازم:
  • نشاسته گل: 150 گرم
  • آب: دوونیم پیمانه
  • جوهرلیمو: یک هشتم قاشق چای‌خوری
  • شکر رژیمی: یک و یک‌چهارم پیمانه (شکر معمولی: 500 گرم)
  • پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ‌خوری
  • گلاب: دو قاشق سوپ‌خوری
  • پودر نارگیل: به مقدار لازم
  • مغز گردو: به مقدار لازم
  • مغر پسته: به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. نشاسته را با مقداری آب سرد مخلوط می‌کنیم. وقتی حل شد، حرارت را روشن می‌کنیم. جوهر لیمو را به آن اضافه کرده و مدام هم می‌زنیم.

2. شکر را در بقیه آب می‌ریزیم. پودر ژلاتین را به شکر اضافه و وقتی حل شد مخلوط را به نشاسته اضافه می‌کنیم.

3. مواد را خوب هم می‌زنیم تا غلیظ شود، گلاب را اضافه کرده و خاموش می‌کنیم. پودر نارگیل را در ظرف ریخته و به اندازه یک قاشق از نشاسته را روی پودر نارگیل می‌ریزیم، بعد گردو و خلال پسته را داخل آن فرو می‌کنیم و مقداری پودر نارگیل روی آن می‌ریزیم. در ظرف می‌چینیم و دو الی سه ساعت داخل یخچال می‌گذاریم.

فوت کوزه‌گری:

باسلوق خانگی را حتما در یک ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید، در غیر این صورت خیلی زود خراب می‌شود.


کاپ کیک قابلمه‌ای
راهنمای پخت  چند شیرینی خانگی و  بدو ن فر

مواد لازم:
  • آرد: چهار قاشق غذاخوری
  • شیر: سه قاشق غذاخوری
  • شکر: سه قاشق غذاخوری
  • پور کاکائو: دو قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: چهار قاشق غذاخوری
  • بیکینگ‌پودر: یک قاشق سوپ‌خوری
  • تخم‌مرغ: یک عدد

طرز تهیه:

1. شکر و تخم‌مرغ را در ظرف ریخته و خوب هم می‌زنیم. بعد روغن مایع و آرد و بیکینگ پودر را همراه پودر کاکائو به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. درنهایت شیر به مواد اضافه می‌کنیم. داخل یک قابلمه به ارتفاع نصف فنجان‌ها آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم آب به نقطه جوش برسد.

2. فنجان‌ها را با روغن چرب می‌کنیم و یک‌سوم آن را با مواد کیک پر می‌کنیم و در قابلمه آب جوش روی حرارت ملایم می‌گذاریم.

3. یک ربع بعد وقتی کیک‌ها خوب پف کرد، زیر آن را خاموش می‌کنیم و در قابلمه را با یک دمکنی می‌بندیم و اجازه می‌دهیم یک ربع بماند. وقتی کیک سرد شد به راحتی و با چند ضربه از داخل فنجان خارج می‌شود. می‌توانید روی کیک‌ها را با خامه تزئین کنید.

فوت کوزه‌گری: 

برای جدا کردن کیک‌ها از فنجان صبر کنید تا خنک شود، اگر داغ باشد به داخل ظرف می‌چسبد.


شیرینی شکلاتی آلمانی
راهنمای پخت  چند شیرینی خانگی و  بدو ن فر

مواد لازم:
  • بیسکویت پتی‌بور: 100 گرم
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • گردوی خردشده: یک‌دوم پیمانه
  • شکر: یک‌دوم پیمانه
  • پودر کاکائو: یک‌چهارم پیمانه

طرز تهیه:

1. ابتدا کره و پودر کاکائو را روی حرارت می‌گذاریم تا کره آب شود، بعد تخم‌مرغ و شکر را اضافه می‌کنیم و سریع هم می‌زنیم در حدی که شکر خوب حل شود.

2. حالا مواد را از روی حرارت بر می‌داریم و پودر بیسکویت و گردو را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم.

3. این ترکیب را داخل یک کیسه فریزر می‌ریزیم و به صورت استوانه فشرده می‌کنیم و به مدت دو ساعت داخل یخچال می‌گذاریم و بعد از آماده شدن برش می‌زنیم.

فوت کوزه‌گری:

بعد از اضافه کردن تخم‌مرغ و شکر مواد را خوب هم بزنید و زود خاموش کنید، در غیر این صورت سفیده تخم‌مرغ زود می‌بندد و شیرینی شما خراب می‌شود.


شیرینی کنجدی
راهنمای پخت  چند شیرینی خانگی و  بدو ن فر

مواد لازم:
  • کنجد: یک ونیم پیمانه
  • شکر: یک پیمانه
  • عسل: سه قاشق غذاخوری
  • روغن: دو قاشق غذاخوری
  • زعفران حل‌شده در آب: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1. شکر، عسل و روغن را در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد کاملا حل شده و طلایی رنگ شود، سپس زعفران را به آن اضافه کنید و در آخر کنجد را داخل ظرف بریزید و هم بزنید تا کنجدها کمی طلایی شوند.

2. یک سینی را چرب کنید، حرارت را ملایم کنید تا حدی که سوهان فقط گرم بماند، سپس سوهان را داخل سینی بریزید و بعد از سرد شدن برش دهید. سوهان کنجدی را در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگه دارید کنید.

فوت کوزه‌گری:

قبل از ریختن سوهان در سینی یک قاشق از آن را در سینی بریزید، اگر زود بست و زیر زبان ترد بود، سوهان آماده است وگرنه اجازه دهید کمی بیشتر روی حرارت بماند.


منبع : ahleiran.ir


اولین آتش سوزی 94 با شمع هفت سین

 آتش سوزی در یک خانه در مشهد به دلیل بی احتیاطی و بی توجهی به روشن ماندن شمع سفره ی هفت سین رخ داد.

- حریق ایجاد شده ناشی از برافروختن شمع در سفره هفت سین در مشهد یک خانه مسکونی را به آتش کشید و نخستین حادثه تلخ در ساعات اولیه سال جدید را در این شهر رقم زد.

 یک خانواده مشهدی شب گذشته با پربایی سفره هفت سین و قرار دادن شمع در این سفره به دلیل بی توجهی به روشن ماندن شمع برای ساعاتی منزل خود را ترک گفتند و پس مراجعه با صحنه ای سیاه مواجه شدند.

این خانواده مشهدی که پس از روشن کردن شمع در سفره هفت سین برای به جا آوردن صله رحم از منزل خارج شدند به دلیل فراموشی از خاموش کردن شمع  موجب ایجاد حریق در منزل مسکونی شدند.

مدیر حوزه ۲ عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد در این رابطه به مهر گفت: این حادثه بامداد امروز و یک ساعت پس از زمان سال تحویل به وقوع پیوست.

مجید شادی بیان کرد: فراموشی این خانواده در خاموش کردن شمع برافروخته در سفره هفت سین بامداد امروز موجب شد شعله این شمع به سفره سرایت کند و بسیاری از وسایل این منزل دچار آتش سوزی شود.

وی افزود: آتش نشانان این سازمان بامداد امروز پس از اطلاع از وقوع این حریق در کمترین زمان ممکن در محل حضور یافته و از سرایت آتش به تمامی منزل و ایجاد خسارت بیشتر جلوگیری کردند.


منبع : ahleiran.ir


عکس های خنده دار افراد تنبل

کد مطلب: ۳۳۰۱۵

تاریخ انتشار: شنبه ۱ فروردین ۱۳۹۴-ساعت: ۱۸:۱۳

مشاهده: ۵۴

تنبلی در برخی از افراد ذهن آنها را بازتر می کند و باعث می شود از ذهن خود برای رهایی از کار کردن بیشتر استفاده کنند. در کل افراد تنبل همیشه در پی راه هایی ساده تر برای رهایی از کار کردن هستند و گاهی این راه و روش ها بسیار خنده دار و گاهی خلاقانه و جالب هستند. شما در ادامه تعدادی از این عکس های خنده دار رو که افراد تنبل در اون از ذهن خود استفاده کرده اند رو در ادامه مشاهده می کنید...

عکس های خنده دار افراد تنبل

عکس های خنده دار افراد تنبل

عکس های خنده دار افراد تنبل

عکس های خنده دار افراد تنبل

عکس های خنده دار افراد تنبل

عکس های خنده دار افراد تنبل

عکس های خنده دار افراد تنبل

عکس های خنده دار افراد تنبل

عکس های خنده دار افراد تنبل

عکس های خنده دار افراد تنبل

عکس های خنده دار افراد تنبل

عکس های خنده دار افراد تنبل

عکس های خنده دار افراد تنبل

عکس های خنده دار افراد تنبل

عکس های خنده دار افراد تنبل

عکس های خنده دار افراد تنبل

عکس های خنده دار افراد تنبل

عکس های خنده دار افراد تنبل

عکس های خنده دار افراد تنبل

عکس های خنده دار افراد تنبل

عکس های خنده دار افراد تنبل

عکس های خنده دار افراد تنبل

عکس های خنده دار افراد تنبل

منبع: ایران مطلب


منبع : ahleiran.ir