ahleiran

ahleiran

ahleiran

ahleiran

تعبیه اثر انگشت بر روی کارت‌های جدید ملی

 محمود رشیدی‌فرد در مراسم تکریم و معارفه مدیران قدیم و جدید اداره کل ثبت احوال استان ایلام اظهار کرد: سازمان ثبت احوال در دهه جدید یک دوره جدید تحت عنوان ثبت احوال نوین را آغاز کرده که ثبت به موقع وقایع حیاتی رادر سرلوحه کار خود قرار داده است.

وی با بیان اینکه امکان جعل شناسنامه‌های جدید بسیار ضعیف است، افزود: در سیستم نوین ثبت احوال ایجاد شناسنامه‌های جدید و کارت شناسایی ملی جدید برای سال آینده از اقدامات در دستور کار است.

قائم مقام سازمان ثبت احوال کشور در امور استان‌ها اضافه کرد: سال آینده 20 میلیون نفر در کشور صاحب کارت ملی جدید خواهند شد که اثر انگشت هر فرد در این کارت‌ها تعبیه شده است.

رشیدی‌فرد با اشاره به اینکه در سیاست‌های جدید دولت تدبیر و امید رصد ساختار جمعیتی در حال پیگیری است، تصریح کرد: جمعیت یکی از مولفه های قدرت است و در سند 1404 چشم‌انداز حوزه کاری ثبت احوال کاملا مشخص شده که داشتن ساختار جمعیتی لازم و ضروری بوده و باید گفت که در سال گذشته 14 میلیون مراجعه به این سازمان در سطح کشور انجام شده است.

قائم مقام سازمان ثبت احوال کشور در امور استان‌ها با بیان اینکه 7000 کارمند در این سازمان در سطح کشور فعالیت دارند خاطرنشان کرد: باید عاملی برای ناراحتی ارباب رجوع در این سازمان وجود نداشته باشد و رضایت کامل از سازمان وجود داشته باشد و مدیران باید در هفته فرصتی برای دیدار با عموم در نظر بگیرد.

رشیدی‌فرد در پایان اظهار کرد: مدیران باید همواره در پای صحبت کارکنان بنشینند و درب اتاق مدیران باید بر روی ارباب رجوع و کارکنان باز باشند.

گفتنی است که در پایان این مراسم از زحمات «علیرضا قبادی» تجلیل و «منوچهر تیموری» به عنوان مدیر جدید ثبت احوال استان ایلام معارفه شد.

ایسنا


منبع : ahleiran.ir


موس شیرعسلی کاراملی

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:
موس شیرعسلی کاراملی

مواد لازم:

  •    خامه ‌فرم‌گرفته: 500 گرم
  •    شیرعسلی کاراملی: یک قوطی
  •    عسل: سه قاشق غذاخوری
  •    سرلاک گندم و عسل: سه قاشق غذاخوری
  •    زرده تخم‌مرغ: شش عدد
  •    وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  •    ژلاتین: هشت ورق
  •    سیروپ کارامل: 150 میلی‌لیتر

روش تهیه:

1. ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ، شکر و وانیل را می‌زنیم تا پف کنند، سپس عسل و شیر عسلی را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

2. بهتر است این کار را روی بخار آب جوش انجام دهیم تا زرده‌ها بپزند. مخلوط زرده را با خامه فرم گرفته و پودر سرلاک مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم.

3. ورقه‌های ژلاتین را داخل آب سرد می‌گذاریم تا نرم شوند سپس داخل ظرفی فلزی قرار داده و روی بخار آب می‌گذاریم تا ذوب شوند.

4. ژلاتین را به مواد اضافه کرده و همه را هم می‌زنیم. مواد را داخل قالب مورد نظر ریخته و در یخچال می‌گذاریم. پس از شش ساعت دسر را برگردانده و روی آن را تزئین می‌کنیم.


منبع : ahleiran.ir


چشمهای ریز را چطور با آرایش جذاب و زیبا کنیم؟

افراد دارای چشم هایی با اشکال و سایزهای متفاوتی هستند. برخی چشم ها باز،درشت،برجسته و برخی دیگر ،ریز و بسته هستند.در هر صورت همه اینها هدایای طبیعت هستند،اما در خصوص آرایش چشم ،افراد بیشتر مایلند چشمان خود را درشت تر از آنچه هست آرایش کنند.

البته امروزه روشهای جراحی متعددی برای اینکار وجود دارد ،اما آنچه در این مقاله مد نظر ماست،ارائه ایده هایی در خصوص آرایش چشم های ریز و جذابیت بیشتر آنهاست._ برای اینکار،ابتدا کل پلک بالا را با استفاده از سایه ای روشن پوشش دهید. سایه های نقره ای و عاجی ،رنگ های مناسبی برای چشم های ریز هستند.از سایه های خیلی سرد اجتناب کنید.در ضمن سایه های بسیار تیره هم ،چشم ها را کوچکتر نشان خواهند داد.

_ خط چشمی که برای این آرایش چشم ها استفاده می شود ،بهتر است تیره تر از از سایه چشم باشد. کل چشم را خط چشم نکشید. در گوشه خارجی چشم ،خطی نازک بکشید و گوشه ها را کمی تیره کنید. خط چشمی که خیلی نازک یا خیلی ضخیم باشد،چشم را کوچک تر نشان میدهد.

_ کمی سایه روشن را روی استخوان زیر ابرو و درست دقیقا نصف گوشه خارجی این قسمت بزنید. انتخاب رنگ سایه بسیار مهم است . یک حالت سایه روشن می تواند زیباتر باشد. اینکار، های لایت زیبایی را به چشم ها و پلک های شما می بخشد. بهتر است از سایه های نزدیک به رنگ پوست استفاده کنید. مژه های بالا را با فر مژه حالت داده و دوبار ریمل قهوه ای تیره بزنید. اینکار مژه ها را از مرکز چشم دورتر کرده و سفیدی چشم ها را بیشتر نمایان می سازد.

اگر قبل از ریمل از فرمژه استفاده کردید، صبر کنید تا ریمل شما خشک شود و بعد از فر مژه استفاده کنید.

_ یک ایده ساده برای بزرگتر نشان دادن چشم ها ،استفاده از مداد چشم سفید مایل به کرم،زیر پلک پایین است،می توانید مثل پلک بالا،خط ملایمی هم را هم در قسمت گوشه داخلی پلک پایین بکشید.

_ برای بزرگ تر نشان دادن چشم های ریز ،به ابروها هم توجه خاصی داشته باشید.از یک متخصص آرایش بخواهید باتوجه به مدل چشم های شما ،ابروی زیبایی را برایتان طراحی کند.این کار بسیار اهمیت دارد.حالا ابروها را کمی سایه ابرو بزنید،آرک ابروها در بزرگ تر نشان دادن چشم ها نقش مهمی دارد.

_ خیلی زیاد ریمل نزنید،اینکار ظاهر زیبایی نخواهد داشت .اینکه چطور با آرایش چشم ها را بزرگتر نشان دهیم بسیار مهم است و ایده های بالا در این مورد به شما کمک خواهند کرد.

مه شو

مطالب مرتبط:


منبع : ahleiran.ir


ناپلئون تره و پیازچه

ابتدا خمیر هزارلا را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم و هر طرف را به شکل چهارگوش باز کرده و داخل سینی فر می‌گذاریم. اطراف آن را صاف و منظم می‌بریم و اضافات آن را هم گوشه سینی می‌گذاریم تا بپزد.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:

ناپلئون تره و پیازچه

موادلازم:
 
  • خمیر هزارلا: 100 گرم
  •   تره خرد شده: 50 گرم
  •   پیازچه ریز شده: 50 گرم
  •   سیب‌زمینی پخته شده: 300 گرم
  •   لوبیاچیتی پخته شده: 200 گرم
  •   سس مایونز: نصف لیوان
  •   خردل: نصف لیوان
  •   سس کاری: یک قاشق غذاخوری
  •   نمک و فلفل: به میزان لازم
  •   ریحان تازه یا خشک: دو قاشق غذاخوری
  •   آب لیموترش تازه: سه قاشق غذاخوری
  •   خیارشور ریز شده: 150 گرم

روش تهیه:

1. ابتدا خمیر هزارلا را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم و هر طرف را به شکل چهارگوش باز کرده و داخل سینی فر می‌گذاریم. اطراف آن را صاف و منظم می‌بریم و اضافات آن را هم گوشه سینی می‌گذاریم تا بپزد.

2. روی خمیرها را با یک چنگال یا وسیله مخصوص پر از حفره کرده سینی‌ها را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار داده و نان‌ها را می‌پزیم.

3. در این فاصله تمامی مواد دیگر را داخل کاسه‌ای گود با هم مخلوط می‌کنیم، روی سالاد حاصل را کشیده و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال می‌گذاریم. پس از سپری شدن این زمان و سرد شدن کامل نان‌ها کل مواد را روی یکی از بیسکویت‌ها گذاشته بیسکویت دوم را روی آن قرار می‌دهیم.

4. روی آن را کاملا با خردل یا مایونز پوشانده و اضافات خمیر را که درکنار سینی پخته بودیم خرد کرده و روی آن می‌پاشیم. درنهایت با تخم خرفه و بادام هندی این کیک را تزئین می‌کنیم.

5. کیک ناپلئون تره و پیازچه برای انواع مصارف چه صبحانه یا میان‌وعده یا شام سبک و مناسب برای پذیرایی است.


منبع : ahleiran.ir


اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن (1)

برترین ها: در این مطلب چند مدل مختلف سالاد را برایتان آموزش داده ایم که به عنوان پیش غذا یا شام سبک می توانید آنها را تهیه و سرو کنید.

سالاد باقلا

اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن (1)

 مواد لازم (۴ تا ۶ نفر)

  • باقلای متوسط پوست گرفته شده - ۹۰۰گرم
  • روغن زیتون - ۴قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی متوسط خرد شده - ۳ تا ۴ عدد
  • سیر رنده شده - ۴ حبه
  • پنیر فتای خرد شده - ۱۱۵گرم
  • شوید تازه خرد شده - ۳ قاشق غذاخوری
  • زیتون - یک پیمانه
  • ادویه شامل (نمک و فلفل) - به مقدار لازم

طرز تهیه

1.    باقلا را در ظرف مناسب همراه با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود؛ سپس آن را آبکش کنید.

2.    در ماهیتابه ای مناسب، کمی روغن زیتون اضافه کنید و سپس گوجه فرنگی و سیر را روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا آب گوجه گرفته شود ادویه را به آن اضافه کنید.

3.    پنیر را به گوجه و سیر اضافه کنید و برای چند دقیقه روی حرارت قرار دهید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی سرد شود.

4.    در ظرفی مناسب باقلا، مخلوط گوجه، سیر و پنیر را به خوبی مخلوط کنید و روی آن را با شوید و زیتون تزیین کنید.

5.    اگر تمایل دارید برای ترش شدن سالاد می توانید کمی آب لیموی تازه به آن اضافه کنید.


سالاد گوجه فرنگی کباب شده در فر
اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن (1)

مواد لازم
  • گوجه فرنگی مینیاتوری : ۱۲ عدد
  • روغن زیتون : یک چهارم پیمانه
  • سرکه بالزامیک : یک و نیم قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده : ۲ عدد درشت
  • شکر : ۲ قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل : به اندازه کافی
  • پنیر فتا : ۵۰۰ گرم
  • سبزی ریحان : کمی

طرز تهیه

1.    فر را روی ۱۳۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

2.    گوجه ها را از طول برش بزنید و در سینی فر، قسمت برش زده را به طرف بالا بچینید. روی آن روغن زیتون و سرکه بالزامیک و سپس سیر، نمک، شکر و فلفل سیاه بریزید.

3.    گوجه فرنگی را به مدت ۲ساعت در فر قرار دهید تا شروع به کاراملی شدن کند.

4.    گوجه و برش های پنیر فتا را به طور متناوب در بشقاب بچینید و روی آن ریحان خرد شده بریزید و سرو کنید.


سالاد یونانی با کدوسبز
اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن (1)

مواد لازم
  • کدوی رنده شده: ۲۵۰گرم
  • نعناع خرد شده: یک قاشق غذاخوری
  • شوید خرد شده: یک قاشق غذاخوری
  • پیازچه خرد شده: یک عدد
  • پنیر فتا خرد شده: یک چهارم پیمانه
  • آب نصف لیمو
  • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده: یک حبه
  • نمک و فلفل: به اندازه کافی

طرز تهیه

1.    آب کدوی رنده شده را بگیرید. سپس با نعناع، شوید، پیازچه و پنیرفتا مخلوط کنید.

2.    آب لیمو، روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل را نیز با هم مخلوط کنید و هر ۲مواد را با هم مخلوط کنید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید.


سالاد ۷ رنگ با تزیین گوجه فرنگی
اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن (1)
 
مواد لازم
  • سیب‌زمینی آب پز شده و نگینی خرد شده : ۲ عدد متوسط
  • لوبیا چیتی پخته : یک پیمانه
  • کالباس خرد شده : ۱۰۰ گرم
  • پیازچه خرد شده : ۱۰۰ گرم
  • کاهو : یک بوته
  • گوجه فرنگی خرد شده : ۲ عدد
  • تخم‌مرغ آب پز شده : ۲ عدد
  • لبو : یک عدد
  • سرکه و روغن زیتون : یک پیمانه
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم
  • فلفل دلمه‌ای : یک عدد

طرز تهیه

1.    تمام اجزا و مواد اولیه را خرد کرده، سپس سیب‌زمینی را به همراه لوبیای پخته شده داخل ظرف ریخته، به ترتیب کاهو، پیازچه، کالباس، لبو، نمک و فلفل و سرکه و روغن زیتون را به مواد اضافه کرده و مواد مخلوط شده را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

2.    سپس از تخم‌مرغ آب پز شده و گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای برای تزئین استفاده کنید.


سالاد ژاردین یر (فرانسوی )
اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن (1)

مواد لازم

  • نخود فرنگی 500 گرم
  • هویج 3 عدد
  • سیب زمینی 3 عدد
  • تخم مرغ 3 عدد
  • سس مایونز 120 گرم

طرز تهیه

1.    نخود فرنگی ، هویج و سیب زمینی را در آبجوش پخته آنرا به قطعات ریز خرد کنید و سپس با مایونز و فلفل و نمک مخلوط کرده در ظرف سالاد ریخته تخم مرغ های پخته شده را نصف نموده در اطراف آن گذاشته سر سفره بیاورید .


سالاد میگو
اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن (1)

مواد لازم
  • میگوی تمیز کرده  200 گرم
  • نخود فرنگی پخته  نصف فنجان
  • تخم مرغ آب پز  3 عدد
  • مغز کاهو یا کرفس خرد شده  2 فنجان
  • گوجه فرنگی  2 عدد متوسط
  • سس برنز  یک فنجان

 طرز تهیه :

1.    ظرف مناسبی را در نظر می گیریم و مغز کاهو یا کرفس  خرد شده را در وسط ظرف قرار می دهیم تا بقیه مواد را روی آن بچینیم.

2.    میگوها را کمی در روغن سرخ می کنیم . گوجه فرنگی  را خرد می کنیم یا به شکل حلقه ای برش می دهیم.  تخم مرغ های آب پز را نیز چهار قاچ می کنیم.

3.    سپس به ترتیب میگوها ، گوجه فرنگی ، نخود فرنگی و تخم مرغ ها را در ظرف مورد نظر روی کاهو یا کرفس قرار می دهیم. در این مرحله می توانیم سس برنز را روی سالاد بریزیم یا در ظرف مخصوص سس بریزیم و کنار سالاد قرار دهیم

مواد لازم برای تهیه سس برنز :

  • کره  50 گرم
  • خامه  50 گرم
  • خردل  یک قاشق مربا خوری
  • سرکه یا آب لیمو  نصف فنجان
  • پودر سیر یا سیر کاملاً خرد شده  یک قاشق مربا خوری
  • قارچ کاملاً خرد شده  یک فنجان
  • پودر نعنا خشک  یک قاشق سوپخوری
  • سس مایونز  یک قاشق سوپخوری
  • نمک  به میزان لازم

طرز تهیه سس برنز :

1.    کره را روی حرارت آب کرده و قارچ  را کمی در آن تفت می دهیم. سپس سیر  را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. نعنا خشک و آب لیمو  یا سرکه را روی مخلوط قارچ و سیر می ریزیم و ظرف را از روی حرارت بر می داریم .

2.    سپس سس مایونز ، خامه و خردل را با هم مخلوط می کنیم و با کمی نمک به مواد قبلی اضافه می کنیم. این سس بسیار خوشمزه است و با انواع گوشت های سفید ، به خصوص برای گرفتن بوی ماهی  و میگو به مصرف می رسد.


سالاد لوبیا چشم بلبلی
اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن (1)

مواد لازم (۴ نفر)

  • ۴۵۰ گرم لوبیا چشم بلبلی
  • یک فنجان و نیم ذرت کنسرو شده
  • نصف فنجان پیازچه خرد شده
  • دو عدد فلفل دلمه سبز
  • سه عدد گوجه فرنگی
  • یک عدد آوو کادو
  • نصف فنجان گشنیز
  • یک چهارم فنجان برگ ریحان
  • دو قاشق مرباخوری لیموترش
  • یک قاشق مرباخوری روغن زیتون
  • نصف قاشق مرباخوری شکر
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

لوبیا چشم بلبلی را پخته سپس در آبکش بریزید. پیازچه را کاملاً خرد کرده و فلفل دلمه و گوجه فرنگی را شسته و با پوست خرد کنید.آوو کادو را پوست گرفته و ریز کنید.برگ های ریحان را بخوبی خرد کنید.سپس تمام مواد را با هم بخوبی مخلوط کنید و شکر و نمک و فلفل را آسیاب کرده و آبلیمو را به آن بیفزایید و به سالاد اضافه کرده، فوراً میل کنید.


سـالاد پیـازچه
اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن (1)

مواد لازم

  • 200 گرم سیب‌زمینی پخــته شده
  • 100 گرم خیــارشور
  • 200 گرم مرغ پخـته شده
  • 100 گرم شـوید خـرد شده
  • چهار عدد تخم‌مرغ آب‌پز و رنده شده
  • یک قاشق چایخوری پودر سیر
  • 50 گرم کره
  • 100 گرم هویج پخته و نگینی خرد شده
  • 100 گرم پیازچه
  • نان تست به میزان لازم
  • برای سس ماست:
  • یک پیمانه ماست کم‌چرب
  • یک قاشق غذاخوری آبلیمو
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

1.    در کاسهای شوید و پیازچه خرد شده را بریزید، سپس به ترتیب مرغ ریشریش شده، تخممرغ، خیارشور ریز خرد شده، سیبزمینی حبهای خرد شده و هویج را اضافه و مواد را کاملا زیر و رو میکنیم تا با هم مخلوط شوند.

2.    برای تهیه سس ماست نیز تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با مواد سالاد ترکیب میکنیم.

3.    سپس نان تست را برداشته و دور آن را با چاقو برش زده و قالب میزنیم. روی نانها را با ترکیب پودر سیر و کره نرم شده پوشانده و آن را در تابه کمی تفت میدهیم. از مواد سالاد روی نانها گذاشته و به همراه زیتون تزیین میکنیم.


سالاد کلم قرمز
اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن (1)

مواد لازم
  • یک کیلوگرم کدو حلوایی ریز شده
  • 2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
  • دو حبه سیر نازک حلقه شده
  • 2 قاشق سوپ‌ خوری مریم گلی تازه خرد شده
  • فلفل سیاه
  • نمک به مقدار لازم
  • نصف پیمانه گردو خرد شده
  • 8  برگ کلم قرمز
  • 200 گرم پنیر لیقوان خرد شده
  • 2  قاشق سوپ‌خوری آب لیمو

طرز تهیه

1.    فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) روشن کنید.

2.    کدو حلوایی و نیمی از روغن زیتون را در سینی فر بریزید و مخلوط کنید و به صورت  رو باز به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید و کبابی کنید.

3.    سپس سیر، مریم گلی، نمک و فلفل را به کدو حلوایی افزوده و اجازه دهید تا پنج دقیقه دیگر به صورت رو باز داخل فر بماند تا کدو نرم شود. پس از این مرحله، از فر در آورده، گردوها را اضافه کنید و هم بزنید.

4.    برگ‌های کلم قرمز را به صورت یک لایه باز در بشقاب های مورد نظر بچینید و مخلوط کدو را روی آن ها بریزید. پنیر لیقوان را روی آن ریخته، مخلوط آب لیمو و بقیه روغن زیتون را نیز بیفزایید و به دلخواه تزیین و سرو کنید.


سالاد بادام زمینی
اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن (1)

مواد لازم
  • 200 گرم پاستا شکلی
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 3  تا 5 قاشق سوپخوری سرکه
  • نصف پیمانه خامه
  • نصف پیمانه سس مایونز
  • نمک
  • 100 گرم دانه آفتابگردان
  • 100 گرم بادام زمینی نمکی
  • یک پیمانه گردو (خردشده
  • 1 1/4 پیمانه خیارشور نگینی خردشده
  • نصف قوطی کنسرو ذرت
  • نصف قوطی کنسرو نخودسبز

طرز تهیه

1.    پاستا را در قابلمه ای حاوی آب جوش بریزید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته و آماده شود، سپس آبکش کنید و روی آن، آب سرد بریزید.

2.    پاستا را در ظرف مناسبی ریخته و به آن فلفل سیاه، سرکه، خامه، سس مایونز و کمی نمک اضافه کرده و با یکدیگر کاملاً مخلوط کنید.

3.    دانه آفتابگردان، بادام‌زمینی، گردو و خیارشور را در ظرفی مناسب مخلوط کنید و به همراه دانه های ذرت و نخودفرنگی به مخلوط پاستا اضافه کرده و تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.

4.    سالاد آماده شده را به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود. پس از این مدت، از یخچال بیرون آورید و سرو کنید.


سالاد لوبیاچیتی
اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن (1)

مواد لازم
  • یک دوم پیمانه لوبیاچیتی
  • 4  پیمانه آب
  • 4 عدد ورقه شده قارچ
  • 2  قاشق سوپخوری کره  
  • دو عدد ذرت تزئینی
  • 2  قاشق سوپخوری گردو خرد شده
  • یک ساقه کرفس خرد شده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • فلفل‌کبابی سبز و قرمز خرد شده (یک عدد از هر کدام)
  • یک سوم پیمانه آب‌لیموترش‌تازه
  • یک چهارم پیمانه روغن زیتون

طرز تهیه

1.    لوبیا را از یک شب قبل خیس کنید، سپس با آب بپزید. در اواخر پخت نمک اضافه کنید. پس از پخته شدن در صافی بریزید. قارچ را در کره و کمی آبلیمو تفت داده، کمی نمک و فلفل اضافه کنید سپس با ذرت، گردو و کرفس را به لوبیا اضافه کرده و مخلوط کنید. در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با فلفل کبابی تزئین کنید.

2.    برای تهیه سس؛ آب لیموی تازه، نمک، فلفل، روغن زیتون را مخلوط کنید.

3. می‌توانید به جای آب‌لیموترش از آب نارنج ، و به جای روغن زیتون از روغن هسته‌ی انگور استفاده کنید.


منبع : ahleiran.ir