محمود رشیدیفرد در مراسم تکریم و معارفه مدیران قدیم و جدید اداره کل ثبت احوال استان ایلام اظهار کرد: سازمان ثبت احوال در دهه جدید یک دوره جدید تحت عنوان ثبت احوال نوین را آغاز کرده که ثبت به موقع وقایع حیاتی رادر سرلوحه کار خود قرار داده است.
وی با بیان اینکه امکان جعل شناسنامههای جدید بسیار ضعیف است، افزود: در سیستم نوین ثبت احوال ایجاد شناسنامههای جدید و کارت شناسایی ملی جدید برای سال آینده از اقدامات در دستور کار است.
قائم مقام سازمان ثبت احوال کشور در امور استانها اضافه کرد: سال آینده 20 میلیون نفر در کشور صاحب کارت ملی جدید خواهند شد که اثر انگشت هر فرد در این کارتها تعبیه شده است.
رشیدیفرد با اشاره به اینکه در سیاستهای جدید دولت تدبیر و امید رصد ساختار جمعیتی در حال پیگیری است، تصریح کرد: جمعیت یکی از مولفه های قدرت است و در سند 1404 چشمانداز حوزه کاری ثبت احوال کاملا مشخص شده که داشتن ساختار جمعیتی لازم و ضروری بوده و باید گفت که در سال گذشته 14 میلیون مراجعه به این سازمان در سطح کشور انجام شده است.
قائم مقام سازمان ثبت احوال کشور در امور استانها با بیان اینکه 7000 کارمند در این سازمان در سطح کشور فعالیت دارند خاطرنشان کرد: باید عاملی برای ناراحتی ارباب رجوع در این سازمان وجود نداشته باشد و رضایت کامل از سازمان وجود داشته باشد و مدیران باید در هفته فرصتی برای دیدار با عموم در نظر بگیرد.
رشیدیفرد در پایان اظهار کرد: مدیران باید همواره در پای صحبت کارکنان بنشینند و درب اتاق مدیران باید بر روی ارباب رجوع و کارکنان باز باشند.
گفتنی است که در پایان این مراسم از زحمات «علیرضا قبادی» تجلیل و «منوچهر تیموری» به عنوان مدیر جدید ثبت احوال استان ایلام معارفه شد.
ایسنا
منبع : ahleiran.ir
1. ابتدا زردههای تخممرغ، شکر و وانیل را میزنیم تا پف کنند، سپس عسل و شیر عسلی را به آن اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.
2. بهتر است این کار را روی بخار آب جوش انجام دهیم تا زردهها بپزند. مخلوط زرده را با خامه فرم گرفته و پودر سرلاک مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
3. ورقههای ژلاتین را داخل آب سرد میگذاریم تا نرم شوند سپس داخل ظرفی فلزی قرار داده و روی بخار آب میگذاریم تا ذوب شوند.
4. ژلاتین را به مواد اضافه کرده و همه را هم میزنیم. مواد را داخل قالب مورد نظر ریخته و در یخچال میگذاریم. پس از شش ساعت دسر را برگردانده و روی آن را تزئین میکنیم.
منبع : ahleiran.ir
افراد دارای چشم هایی با اشکال و سایزهای متفاوتی هستند. برخی چشم ها باز،درشت،برجسته و برخی دیگر ،ریز و بسته هستند.در هر صورت همه اینها هدایای طبیعت هستند،اما در خصوص آرایش چشم ،افراد بیشتر مایلند چشمان خود را درشت تر از آنچه هست آرایش کنند.
البته امروزه روشهای جراحی متعددی برای اینکار وجود دارد ،اما آنچه در این مقاله مد نظر ماست،ارائه ایده هایی در خصوص آرایش چشم های ریز و جذابیت بیشتر آنهاست._ برای اینکار،ابتدا کل پلک بالا را با استفاده از سایه ای روشن پوشش دهید. سایه های نقره ای و عاجی ،رنگ های مناسبی برای چشم های ریز هستند.از سایه های خیلی سرد اجتناب کنید.در ضمن سایه های بسیار تیره هم ،چشم ها را کوچکتر نشان خواهند داد.
_ خط چشمی که برای این آرایش چشم ها استفاده می شود ،بهتر است تیره تر از از سایه چشم باشد. کل چشم را خط چشم نکشید. در گوشه خارجی چشم ،خطی نازک بکشید و گوشه ها را کمی تیره کنید. خط چشمی که خیلی نازک یا خیلی ضخیم باشد،چشم را کوچک تر نشان میدهد.
_ کمی سایه روشن را روی استخوان زیر ابرو و درست دقیقا نصف گوشه خارجی این قسمت بزنید. انتخاب رنگ سایه بسیار مهم است . یک حالت سایه روشن می تواند زیباتر باشد. اینکار، های لایت زیبایی را به چشم ها و پلک های شما می بخشد. بهتر است از سایه های نزدیک به رنگ پوست استفاده کنید. مژه های بالا را با فر مژه حالت داده و دوبار ریمل قهوه ای تیره بزنید. اینکار مژه ها را از مرکز چشم دورتر کرده و سفیدی چشم ها را بیشتر نمایان می سازد.
اگر قبل از ریمل از فرمژه استفاده کردید، صبر کنید تا ریمل شما خشک شود و بعد از فر مژه استفاده کنید.
_ یک ایده ساده برای بزرگتر نشان دادن چشم ها ،استفاده از مداد چشم سفید مایل به کرم،زیر پلک پایین است،می توانید مثل پلک بالا،خط ملایمی هم را هم در قسمت گوشه داخلی پلک پایین بکشید.
_ برای بزرگ تر نشان دادن چشم های ریز ،به ابروها هم توجه خاصی داشته باشید.از یک متخصص آرایش بخواهید باتوجه به مدل چشم های شما ،ابروی زیبایی را برایتان طراحی کند.این کار بسیار اهمیت دارد.حالا ابروها را کمی سایه ابرو بزنید،آرک ابروها در بزرگ تر نشان دادن چشم ها نقش مهمی دارد.
_ خیلی زیاد ریمل نزنید،اینکار ظاهر زیبایی نخواهد داشت .اینکه چطور با آرایش چشم ها را بزرگتر نشان دهیم بسیار مهم است و ایده های بالا در این مورد به شما کمک خواهند کرد.
مه شو
مطالب مرتبط:
منبع : ahleiran.ir
ابتدا خمیر هزارلا را به دو قسمت تقسیم میکنیم و هر طرف را به شکل چهارگوش باز کرده و داخل سینی فر میگذاریم. اطراف آن را صاف و منظم میبریم و اضافات آن را هم گوشه سینی میگذاریم تا بپزد.
1. ابتدا خمیر هزارلا را به دو قسمت تقسیم میکنیم و هر طرف را به شکل چهارگوش باز کرده و داخل سینی فر میگذاریم. اطراف آن را صاف و منظم میبریم و اضافات آن را هم گوشه سینی میگذاریم تا بپزد.
2. روی خمیرها را با یک چنگال یا وسیله مخصوص پر از حفره کرده سینیها را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180درجه سانتیگراد گرم کردهایم، قرار داده و نانها را میپزیم.
3. در این فاصله تمامی مواد دیگر را داخل کاسهای گود با هم مخلوط میکنیم، روی سالاد حاصل را کشیده و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال میگذاریم. پس از سپری شدن این زمان و سرد شدن کامل نانها کل مواد را روی یکی از بیسکویتها گذاشته بیسکویت دوم را روی آن قرار میدهیم.
4. روی آن را کاملا با خردل یا مایونز پوشانده و اضافات خمیر را که درکنار سینی پخته بودیم خرد کرده و روی آن میپاشیم. درنهایت با تخم خرفه و بادام هندی این کیک را تزئین میکنیم.
5. کیک ناپلئون تره و پیازچه برای انواع مصارف چه صبحانه یا میانوعده یا شام سبک و مناسب برای پذیرایی است.
منبع : ahleiran.ir
سالاد باقلا
1. باقلا را در ظرف مناسب همراه با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود؛ سپس آن را آبکش کنید.
2. در ماهیتابه ای مناسب، کمی روغن زیتون اضافه کنید و سپس گوجه فرنگی و سیر را روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا آب گوجه گرفته شود ادویه را به آن اضافه کنید.
3. پنیر را به گوجه و سیر اضافه کنید و برای چند دقیقه روی حرارت قرار دهید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی سرد شود.
4. در ظرفی مناسب باقلا، مخلوط گوجه، سیر و پنیر را به خوبی مخلوط کنید و روی آن را با شوید و زیتون تزیین کنید.
5. اگر تمایل دارید برای ترش شدن سالاد می توانید کمی آب لیموی تازه به آن اضافه کنید.
1. فر را روی ۱۳۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
2. گوجه ها را از طول برش بزنید و در سینی فر، قسمت برش زده را به طرف بالا بچینید. روی آن روغن زیتون و سرکه بالزامیک و سپس سیر، نمک، شکر و فلفل سیاه بریزید.
3. گوجه فرنگی را به مدت ۲ساعت در فر قرار دهید تا شروع به کاراملی شدن کند.
4. گوجه و برش های پنیر فتا را به طور متناوب در بشقاب بچینید و روی آن ریحان خرد شده بریزید و سرو کنید.
1. آب کدوی رنده شده را بگیرید. سپس با نعناع، شوید، پیازچه و پنیرفتا مخلوط کنید.
2. آب لیمو، روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل را نیز با هم مخلوط کنید و هر ۲مواد را با هم مخلوط کنید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید.
1. تمام اجزا و مواد اولیه را خرد کرده، سپس سیبزمینی را به همراه لوبیای پخته شده داخل ظرف ریخته، به ترتیب کاهو، پیازچه، کالباس، لبو، نمک و فلفل و سرکه و روغن زیتون را به مواد اضافه کرده و مواد مخلوط شده را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
2. سپس از تخممرغ آب پز شده و گوجهفرنگی و فلفل دلمهای برای تزئین استفاده کنید.
1. نخود فرنگی ، هویج و سیب زمینی را در آبجوش پخته آنرا به قطعات ریز خرد کنید و سپس با مایونز و فلفل و نمک مخلوط کرده در ظرف سالاد ریخته تخم مرغ های پخته شده را نصف نموده در اطراف آن گذاشته سر سفره بیاورید .
1. ظرف مناسبی را در نظر می گیریم و مغز کاهو یا کرفس خرد شده را در وسط ظرف قرار می دهیم تا بقیه مواد را روی آن بچینیم.
2. میگوها را کمی در روغن سرخ می کنیم . گوجه فرنگی را خرد می کنیم یا به شکل حلقه ای برش می دهیم. تخم مرغ های آب پز را نیز چهار قاچ می کنیم.
3. سپس به ترتیب میگوها ، گوجه فرنگی ، نخود فرنگی و تخم مرغ ها را در ظرف مورد نظر روی کاهو یا کرفس قرار می دهیم. در این مرحله می توانیم سس برنز را روی سالاد بریزیم یا در ظرف مخصوص سس بریزیم و کنار سالاد قرار دهیم
مواد لازم برای تهیه سس برنز :
1. کره را روی حرارت آب کرده و قارچ را کمی در آن تفت می دهیم. سپس سیر را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. نعنا خشک و آب لیمو یا سرکه را روی مخلوط قارچ و سیر می ریزیم و ظرف را از روی حرارت بر می داریم .
2. سپس سس مایونز ، خامه و خردل را با هم مخلوط می کنیم و با کمی نمک به مواد قبلی اضافه می کنیم. این سس بسیار خوشمزه است و با انواع گوشت های سفید ، به خصوص برای گرفتن بوی ماهی و میگو به مصرف می رسد.
لوبیا چشم بلبلی را پخته سپس در آبکش بریزید. پیازچه را کاملاً خرد کرده و فلفل دلمه و گوجه فرنگی را شسته و با پوست خرد کنید.آوو کادو را پوست گرفته و ریز کنید.برگ های ریحان را بخوبی خرد کنید.سپس تمام مواد را با هم بخوبی مخلوط کنید و شکر و نمک و فلفل را آسیاب کرده و آبلیمو را به آن بیفزایید و به سالاد اضافه کرده، فوراً میل کنید.
1. در کاسهای شوید و پیازچه خرد شده را بریزید، سپس به ترتیب مرغ ریشریش شده، تخممرغ، خیارشور ریز خرد شده، سیبزمینی حبهای خرد شده و هویج را اضافه و مواد را کاملا زیر و رو میکنیم تا با هم مخلوط شوند.
2. برای تهیه سس ماست نیز تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با مواد سالاد ترکیب میکنیم.
3. سپس نان تست را برداشته و دور آن را با چاقو برش زده و قالب میزنیم. روی نانها را با ترکیب پودر سیر و کره نرم شده پوشانده و آن را در تابه کمی تفت میدهیم. از مواد سالاد روی نانها گذاشته و به همراه زیتون تزیین میکنیم.
1. فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) روشن کنید.
2. کدو حلوایی و نیمی از روغن زیتون را در سینی فر بریزید و مخلوط کنید و به صورت رو باز به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید و کبابی کنید.
3. سپس سیر، مریم گلی، نمک و فلفل را به کدو حلوایی افزوده و اجازه دهید تا پنج دقیقه دیگر به صورت رو باز داخل فر بماند تا کدو نرم شود. پس از این مرحله، از فر در آورده، گردوها را اضافه کنید و هم بزنید.
4. برگهای کلم قرمز را به صورت یک لایه باز در بشقاب های مورد نظر بچینید و مخلوط کدو را روی آن ها بریزید. پنیر لیقوان را روی آن ریخته، مخلوط آب لیمو و بقیه روغن زیتون را نیز بیفزایید و به دلخواه تزیین و سرو کنید.
1. پاستا را در قابلمه ای حاوی آب جوش بریزید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته و آماده شود، سپس آبکش کنید و روی آن، آب سرد بریزید.
2. پاستا را در ظرف مناسبی ریخته و به آن فلفل سیاه، سرکه، خامه، سس مایونز و کمی نمک اضافه کرده و با یکدیگر کاملاً مخلوط کنید.
3. دانه آفتابگردان، بادامزمینی، گردو و خیارشور را در ظرفی مناسب مخلوط کنید و به همراه دانه های ذرت و نخودفرنگی به مخلوط پاستا اضافه کرده و تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
4. سالاد آماده شده را به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود. پس از این مدت، از یخچال بیرون آورید و سرو کنید.
1. لوبیا را از یک شب قبل خیس کنید، سپس با آب بپزید. در اواخر پخت نمک اضافه کنید. پس از پخته شدن در صافی بریزید. قارچ را در کره و کمی آبلیمو تفت داده، کمی نمک و فلفل اضافه کنید سپس با ذرت، گردو و کرفس را به لوبیا اضافه کرده و مخلوط کنید. در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با فلفل کبابی تزئین کنید.
2. برای تهیه سس؛ آب لیموی تازه، نمک، فلفل، روغن زیتون را مخلوط کنید.
3. میتوانید به جای آبلیموترش از آب نارنج ، و به جای روغن زیتون از روغن هستهی انگور استفاده کنید.
منبع : ahleiran.ir