ahleiran

ahleiran

ahleiran

ahleiran

کیک عسل

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:

کیک عسل

مواد لازم:

  • شکر قهوه‌ای: 120 گرم
  •      کره: 200 گرم
  •    عسل: 225 گرم
  •      آرد: 275 گرم
  •    تخم‌مرغ: چهار عدد
  •      بیکینگ پودر: دو قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

1. روش تهیه این کیک کار بسیار ساده‌ای است. ابتدا کره، عسل و شکر را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا یکی، دو جوش بخورد. سپس مواد را از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم تا کمی حرارت خود را از دست بدهد. 

2. در این مرحله تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه می‌کنیم و پس از اضافه کردن هر کدام با همزن برقی مواد را خوب هم می‌زنیم تا کف کنند.

3. آرد و بیکینگ پودر را داخل مایه الک می‌کنیم و همه مواد را تا آخر کار با همزن برقی هم می‌زنیم.  مایه را داخل قالب گرد به قطر 26 سانتی‌متری که حتما از قبل چرب کرده‌ایم می‌ریزیم و به مدت 40 تا 50 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم. 

4. این کیک را می‌توانیم همین‌طور ساده با چای سرو کنیم یا اینکه لابه‌لای آن را با انواع کرم‌های دلخواه پوشش داده و روی کیک را مانند تصویر با خمیر فوندانت پوشش دهیم.


منبع : ahleiran.ir


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.