ahleiran

ahleiran

ahleiran

ahleiran

طرز تهیه کشمش پلو ماهی لاری

مواد لازم:

برنج                         1 پیمانه
ماهی فیله شده         400 گرم
کشمش                   250 گرم
پیاز                          1 عدد بزرگ
شملیز خشک شده     30 گرم
ادویه ماهی               به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم

طرز تهیه:
 ادویه را در آبی که زردچوبه به آن اضافه کرده ایم می پزیم و آبکش می کنیم.
 پیاز را نگینی خورد کرده و سرخ می کنیم و سپس ادویه ماهی را کمی در آن تفت می دهیم.
 ماهی را در سایزهای  کوچک خرد می کنیم و روی پیاز میریزیم و کمی که تفت گرفت نمک و فلفل و شملیز اضافه می کنیم.
در نهایت کشمش را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.
 مواد تهیه شده را لا به لای برنج ریخته  به مدت نیم ساعت دم می کنیم.


منبع : ahleiran.ir


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.