مواد لازم:
برنج 1 پیمانه
ماهی فیله شده 400 گرم
کشمش 250 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
شملیز خشک شده 30 گرم
ادویه ماهی به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
ادویه را در آبی که زردچوبه به آن اضافه کرده ایم می پزیم و آبکش می کنیم.
پیاز را نگینی خورد کرده و سرخ می کنیم و سپس ادویه ماهی را کمی در آن تفت می دهیم.
ماهی را در سایزهای کوچک خرد می کنیم و روی پیاز میریزیم و کمی که تفت گرفت نمک و فلفل و شملیز اضافه می کنیم.
در نهایت کشمش را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.
مواد تهیه شده را لا به لای برنج ریخته به مدت نیم ساعت دم می کنیم.
منبع : ahleiran.ir