ahleiran

ahleiran

ahleiran

ahleiran

موس شیرعسلی کاراملی

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:
موس شیرعسلی کاراملی

مواد لازم:

  •    خامه ‌فرم‌گرفته: 500 گرم
  •    شیرعسلی کاراملی: یک قوطی
  •    عسل: سه قاشق غذاخوری
  •    سرلاک گندم و عسل: سه قاشق غذاخوری
  •    زرده تخم‌مرغ: شش عدد
  •    وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  •    ژلاتین: هشت ورق
  •    سیروپ کارامل: 150 میلی‌لیتر

روش تهیه:

1. ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ، شکر و وانیل را می‌زنیم تا پف کنند، سپس عسل و شیر عسلی را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

2. بهتر است این کار را روی بخار آب جوش انجام دهیم تا زرده‌ها بپزند. مخلوط زرده را با خامه فرم گرفته و پودر سرلاک مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم.

3. ورقه‌های ژلاتین را داخل آب سرد می‌گذاریم تا نرم شوند سپس داخل ظرفی فلزی قرار داده و روی بخار آب می‌گذاریم تا ذوب شوند.

4. ژلاتین را به مواد اضافه کرده و همه را هم می‌زنیم. مواد را داخل قالب مورد نظر ریخته و در یخچال می‌گذاریم. پس از شش ساعت دسر را برگردانده و روی آن را تزئین می‌کنیم.


منبع : ahleiran.ir


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.