1. ابتدا زردههای تخممرغ، شکر و وانیل را میزنیم تا پف کنند، سپس عسل و شیر عسلی را به آن اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.
2. بهتر است این کار را روی بخار آب جوش انجام دهیم تا زردهها بپزند. مخلوط زرده را با خامه فرم گرفته و پودر سرلاک مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
3. ورقههای ژلاتین را داخل آب سرد میگذاریم تا نرم شوند سپس داخل ظرفی فلزی قرار داده و روی بخار آب میگذاریم تا ذوب شوند.
4. ژلاتین را به مواد اضافه کرده و همه را هم میزنیم. مواد را داخل قالب مورد نظر ریخته و در یخچال میگذاریم. پس از شش ساعت دسر را برگردانده و روی آن را تزئین میکنیم.
منبع : ahleiran.ir